API intergratie, Chatten en cv’s verwerken: Update

We zijn verheugd om de nieuwste update van ons vacatureplatform aan te kondigen, een game-changer voor bedrijven die op zoek zijn naar het perfecte talent!

✅ Plaats Vacatures als extern bedrijf: je kunt nu eenvoudig eigen vacatures op ons platform plaatsen en uw bereik vergroten.

✅ Sollicitaties verwerken: beheer sollicitaties naadloos en vind de juiste kandidaten voor jouw team.

✅ Chatten met Sollicitanten: communiceer direct met sollicitanten via ons ingebouwde chatsysteem.

✅ CV’s downloaden: Bekijk en download CV’s van sollicitanten rechtstreeks vanaf ons platform.

🔗 Integratie met CareerJet API: We hebben nu ondersteuning voor de CareerJet API, waardoor uw bedrijfspagina en vacatures meer zichtbaarheid krijgen. Dit resulteert in een betere online vindbaarheid en helpt u bij het vullen van uw vacatures.

Bij DomeinWerkt streven we ernaar om het wervingsproces zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Met deze nieuwe functies brengen we bedrijven en talent dichter bij elkaar.

👉 Begin vandaag nog met het plaatsen van uw vacatures op DomeinWerkt en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het vinden van het perfecte talent voor uw organisatie!

Maak kennis met Recruitment as a Service (RaaS)

Ons RaaS-abonnement neemt de complexiteit van recruitment uit handen en zorgt voor een gestroomlijnd en effectief wervingsproces. Met een initiële beoordeling van uw huidige strategie, een op maat gemaakt plan, en voortdurende ondersteuning, zorgen wij ervoor dat uw bedrijf altijd toegang heeft tot topkandidaten.

Bij DomeinWerkt optimaliseren we uw organisatie met gerichte werving en strategisch advies. Onze expertise in recruitment en talentacquisitie biedt u op maat gemaakte oplossingen.

Media

Copyright © 2024 DomeinWerkt | Werving & Advies.  Alle rechten voorbehouden.