NieuwsNieuwsbrievenHR-managers opgelet.. doe de quiz!

HR-managers opgelet.. doe de quiz!

Bij DomeinWerkt zijn we voortdurend bezig met het verbeteren van onze diensten en ervoor zorgen dat we onze klanten de beste oplossingen bieden voor hun wervingsbehoeften. We zijn dan ook enthousiast om onze nieuwste toevoeging aan de website te introduceren: de DomeinWerkt Dienstenquiz!


Of u nu een bedrijfseigenaar, HR-manager, recruiter of iemand anders bent die verantwoordelijk is voor het aantrekken van talent, onze Dienstenquiz is ontworpen om u te helpen de juiste dienst te kiezen die het beste past bij uw unieke behoeften. In deze blogpost zullen we u alles vertellen wat u moet weten over deze nieuwe feature.

Waarom hebben we de Dienstenquiz gecreëerd?

Bij DomeinWerkt begrijpen we dat geen twee organisaties hetzelfde zijn. Elk bedrijf heeft zijn eigen wervingsuitdagingen, doelstellingen en behoeften. Daarom hebben we de Dienstenquiz ontwikkeld om u te helpen de dienst te vinden die het beste aansluit bij uw situatie.

Onze quiz is gebaseerd op ervaring in de wervingsindustrie en helpt u de juiste keuze te maken tussen onze drie kernservices: Recruitment as a Service (RaaS), Strategisch Recruitment Advies en Mens en Organisatieadvies.

Hoe Werkt de Dienstenquiz?

Het is eenvoudig! Ga gewoon naar onze website en zoek de “Dienstenquiz” sectie. Daar vindt u een korte quiz met vijf eenvoudige vragen die gericht zijn op verschillende aspecten van uw wervingsbehoeften. Beantwoord de vragen eerlijk en zo nauwkeurig mogelijk.

Aan het einde van de quiz ontvangt u direct een gepersonaliseerde aanbeveling op basis van uw antwoorden. Dit helpt u om snel te begrijpen welke dienst van DomeinWerkt het beste bij u past.

Wat kunt u verwachten van de uitkomst?

Afhankelijk van uw antwoorden, zijn er drie mogelijke uitkomsten:

  • RaaS (Recruitment as a Service): Als u behoefte heeft aan snelle werving en toegang tot uitgebreide talentpools, dan is RaaS wellicht de juiste keuze voor u.
  • Strategisch Recruitment Advies: Als u uw bestaande wervingsprocessen wilt verbeteren en een sterke strategie wilt ontwikkelen, kan ons strategisch recruitmentadvies de oplossing zijn.
  • Maatwerk Wervingsoplossingen: Als u behoefte heeft aan zeer specifieke en op maat gemaakte wervingsoplossingen, dan kunnen we u helpen met onze maatwerk diensten.

Waarom moet u de Dienstenquiz proberen?

  • Tijdbesparing: In slechts een paar minuten kunt u ontdekken welke dienst het beste bij u past, zonder uitgebreid onderzoek te hoeven doen.
  • Gepersonaliseerd Advies: Onze quiz is gebaseerd op uw behoeften, dus u kunt erop vertrouwen dat de aanbeveling relevant is voor uw situatie.

Ontdek welke dienst het beste bij u past!

Bent u klaar om te ontdekken welke dienst van DomeinWerkt het beste bij uw organisatie past? Bezoek onze website en probeer de Dienstenquiz vandaag nog! We staan klaar om u te ondersteunen bij het versterken van uw wervingskracht en het bereiken van uw doelen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan wervingsuccessen!

Met DomeinWerkt focus ik me op het bieden van strategische recruitmentoplossingen voor de corporate en overheidssector. Mijn diensten, waaronder Recruitment as a Service (RaaS) en implementatiebegeleiding, zijn ontworpen om recruitmentprocessen efficiënter en duurzamer te maken. Daarnaast deel ik graag boeiende verhalen en inzichten over actuele thema's in de arbeidsmarkt en de nieuwste ontwikkelingen binnen HR.


Heeft u een uitdaging in gedachten?

© 2023 Alle rechten voorbehouden · KVK: 88873285 · www.domein-werkt.nl

DomeinWerkt Zwolle