Duurzaam succes begint met sterke relaties

Kampt jouw organisatie met een hoog personeelsverloop en hoge wervingskosten? Vind je het lastig om betrokken en getalenteerd personeel aan te trekken? DomeinWerkt en TerMaatWerkt zijn hier om je te helpen met duurzame oplossingen voor personeelsmanagement.

Duurzaamheid is meer dan een

kartonnen bekertje

alleen!

Meer dan alleen groene initiatieven: duurzaamheid in werkrelaties

Duurzaamheid gaat verder dan milieuvriendelijke praktijken; het gaat om het creëren van een werkomgeving die zowel medewerkers als de organisatie ten goede komt. Wij gebruiken technologie als een hulpmiddel om stress te verminderen en de efficiëntie te verhogen, waardoor een positieve en duurzame werkomgeving ontstaat.

Dienstverlening

Recruitmentstrategie

Onze strategie omvat de volledige wervingscyclus, van het creëren van een aantrekkelijk werkgeversmerk, het effectief zoeken en aantrekken van talent, tot het selecteren van de juiste kandidaten. We beheren alle belanghebbenden, voeren een grondige recruitmentanalyse uit, plannen voor toekomstige behoeften en zorgen voor een soepele implementatie van strategieën.

Bedrijf als gemeenschap

Een bedrijf is meer dan een hiërarchische structuur; het is een levende gemeenschap. Door deze interne relaties te begrijpen en te koesteren, kunnen we de bedrijfsprestaties aanzienlijk verbeteren.

Visie en strategie

We helpen bij het definiëren van een duidelijke visie die is afgestemd op de unieke behoeften en doelen van jouw organisatie, en zetten deze om in een uitvoerbare strategie.

Ontwikkeling en samenhang

We bieden inzichten in de groeifasen van jouw organisatie en haar medewerkers, en helpen bij het smeden van een hechtere, meer samenhangende gemeenschap.

Begin vandaag aan jouw duurzame toekomst

Met DomeinWerkt en TerMaat als jouw partners, bouwen we aan waardevolle en langdurige werkrelaties die zowel het welzijn van je medewerkers als zakelijk succes bevorderen. Ben je klaar voor deze transformatie? Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een duurzame, toekomstbestendige organisatie.

Jouw (interim)partners

Ontmoet de adviseurs

Wouter Schut
Wouter Schut Recruitmentconsultant
Abush ter Maat
Abush ter Maat Mens en Organisatie-adviseur