Inzicht

Krijg inzicht door de Recruitmentscan

Elk bedrijf is uniek en daarom ook de wervingsbehoeften. Bij DomeinWerkt begrijpen we dat en hebben we een uitgebreide recruitmentscan ontwikkeld om u te helpen uw wervingsprocessen te analyseren en te verbeteren. Of u nu een start-up of een gevestigd bedrijf bent, onze scan biedt u waardevolle inzichten om het beste talent aan te trekken en te behouden.

How it works

Wat biedt de Recruitmentscan?

01

Diepgaande analyse

Onze uitgebreide recruitmentscan begint met een diepgaande analyse van uw huidige wervings- en selectieprocessen. We kijken naar de effectiviteit van uw vacatureteksten, de efficiëntie van uw sollicitatieprocedure, en de kwaliteit van de kandidaten die u aantrekt. Door alle facetten van uw huidige aanpak onder de loep te nemen, kunnen we een volledig beeld schetsen van wat er goed gaat en waar er ruimte is voor verbetering.

02

Praktische aanbevelingen

Op basis van onze analyse bieden we concrete en uitvoerbare aanbevelingen om uw wervingsproces te optimaliseren. Of het nu gaat om het verbeteren van uw vacatureteksten, het stroomlijnen van uw interviewproces of het implementeren van nieuwe wervingskanalen, onze aanbevelingen zijn altijd op maat gemaakt en afgestemd op de specifieke behoeften van uw organisatie.

03

Benchmarking

Om u een helder beeld te geven van hoe uw organisatie presteert ten opzichte van de markt, voeren we een benchmark uit. We vergelijken uw processen en resultaten met industrienormen en best practices. Dit geeft u niet alleen inzicht in waar u staat, maar ook in wat er nodig is om een leidende positie in uw sector in te nemen op het gebied van recruitment.

Uitvoering

Hoe werkt het?

Eerste consult

Een vrijblijvend gesprek om uw wervingsbehoeften te begrijpen.

Uitvoering van de scan

Gedetailleerde analyse van uw wervingsprocessen en strategieën.

Rapportage en feedback

Ontvang een uitgebreid rapport met onze bevindingen en aanbevelingen.

Implementatie

Optioneel kunnen wij u ook begeleiden bij het implementeren van de aanbevelingen.

Bent u klaar om uw wervingsproces te optimaliseren

Neem nu contact op voor uw op maat gemaakte Recruitmentscan!