Filter op onderwerp

Algemeen

Wat doet DomeinWerkt

DomeinWerkt staat bekend als hét all-in-one pakket voor uw recruitment, gespecialiseerd in het leveren van strategische oplossingen voor talentwerving met een sterke focus op technologie en innovatie. Wij helpen organisaties niet alleen met het vinden van het juiste talent, maar bieden ook op maat gemaakte strategieën die perfect aansluiten bij de unieke behoeften en toekomstplannen van onze klanten. Ons aanbod omvat Recruitment as a Service (RaaS), strategisch recruitmentadvies, en een uitgebreide recruitmentscan, waarmee we verder gaan dan het standaard recruitmentproces. DomeinWerkt is uw ideale partner in het efficiënt navigeren van de complexiteiten van de moderne arbeidsmarkt.

Wat is onze missie?

Empoweren van organisaties om te excelleren door het samenstellen van productieve en tevreden teams met onze innovatieve en doordachte recruitmentoplossingen.

Wat maakt DomeinWerkt uniek?

DomeinWerkt onderscheidt zich door onze diepgaande ICT-achtergrond en uitgebreide expertise in technologische ontwikkelingen en innovatie. Deze gespecialiseerde kennis stelt ons in staat om nauwkeurig afgestemde recruitmentstrategieën te ontwikkelen die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften van onze klanten maar ook anticiperen op toekomstige trends. Onze aanpak is volledig gericht op het creëren van duurzame matches tussen bedrijven en talent, waarbij we gebruik maken van geavanceerde tools en methoden om het recruitmentproces te optimaliseren. Onze unieke combinatie van sectorinzicht en innovatieve recruitmentoplossingen maakt ons tot een waardevolle partner voor elke organisatie die op zoek is naar kwalitatief hoogwaardig talent.

Voor wie is DomeinWerkt bedoeld?

DomeinWerkt richt zich op een breed scala aan organisaties, van startups tot grote corporaties, met een bijzondere focus op de ICT-sector, corporate bedrijven, en de publieke sector. Onze diensten zijn ontworpen om elke organisatie te helpen bij het optimaliseren van hun recruitmentproces en het aantrekken van het beste talent in de markt.

Hoe kan DomeinWerkt mijn bedrijf helpen groeien?

Door onze gespecialiseerde diensten aan te bieden, zoals RaaS, strategisch recruitmentadvies, en een recruitmentscan, kunnen wij uw bedrijf helpen om efficiënter en effectiever talent aan te trekken en te behouden. Onze expertise stelt ons in staat om uw recruitmentprocessen te optimaliseren, wat resulteert in een hogere kwaliteit van aanwervingen, een verbeterde werknemerstevredenheid en uiteindelijk een sterke groei van uw bedrijf.

Wat zijn de kosten verbonden aan de diensten van DomeinWerkt?

De kosten van onze diensten variëren afhankelijk van de omvang en de specifieke behoeften van uw project. Na een initiële consultatie waarin we uw wensen en vereisten begrijpen, bieden we een op maat gemaakte offerte aan die aansluit bij uw budget en doelstellingen.

Hoe start ik een samenwerking met DomeinWerkt?

Het starten van een samenwerking met DomeinWerkt is eenvoudig. Neem contact met ons op via onze website, e-mail, of telefoon om een vrijblijvend gesprek te plannen. Tijdens dit gesprek zullen we uw specifieke behoeften en uitdagingen bespreken en uitleggen hoe onze diensten kunnen helpen om uw recruitmentdoelen te bereiken.

RaaS - Recruitment as a Service

Recruitmentscan

Wat houdt Recruitment as a Service precies in?

RaaS is een abonnementsdienst waarbij we de volledige werving en selectie overnemen, inclusief strategisch advies en implementatiebegeleiding, aangepast aan uw specifieke behoeften.

Welke voordelen biedt RaaS voor mijn bedrijf?

RaaS zorgt voor continuïteit en kwaliteit in uw wervingsproces, vermindert de druk op interne resources, en biedt toegang tot een breder netwerk van talenten.

Hoe lang duurt een RaaS-overeenkomst?

De duur van een RaaS-overeenkomst kan variëren, afhankelijk van uw specifieke behoeften en doelstellingen. We bieden zowel kortetermijn- als langetermijnoplossingen. De minimale looptijd is drie maanden.

Kan ik de RaaS-dienst op elk moment wijzigen of annuleren?

Ja, wij bieden flexibele overeenkomsten die kunnen worden aangepast of geannuleerd met inachtneming van onze voorwaarden. RaaS beschikt niet over een opzegtermijn.

Hoe verloopt de communicatie en rapportage tijdens een RaaS-overeenkomst?

U krijgt een vaste accountmanager toegewezen die wekelijks updates, rapportages, en feedbacksessies zal verzorgen om de voortgang te bespreken en bij te sturen waar nodig.

Wat kan ik verwachten van een recruitmentscan?

Een recruitmentscan biedt een grondige analyse van uw huidige wervingsstrategieën en -processen, identificeert sterke punten en zwaktes, en levert een gedetailleerd rapport met aanbevelingen voor verbetering.

Hoe lang duurt het om een recruitmentscan uit te voeren?

De duur van een recruitmentscan varieert, maar gemiddeld nemen we 2 tot 4 weken om een volledige scan uit te voeren en een uitgebreid rapport op te stellen.

Is de recruitmentscan alleen geschikt voor grote ondernemingen?

Nee, onze recruitmentscan is waardevol voor bedrijven van elke omvang die hun recruitmentefficiëntie willen beoordelen en verbeteren.

Hoe gedetailleerd is het rapport dat ik ontvang na een recruitmentscan?

Het rapport is zeer gedetailleerd, inclusief een analyse van uw huidige methoden, bevindingen, en een actieplan met stapsgewijze aanbevelingen voor verbeteringen en optimalisaties.

Kan DomeinWerkt ook de implementatie van de aanbevelingen uit de recruitmentscan verzorgen?

Ja, naast het leveren van de recruitmentscan kunnen we ook ondersteuning bieden bij de implementatie van de aanbevolen strategieën en optimalisaties om te zorgen dat u de best mogelijke resultaten behaalt.

Strategisch Recruitment Advies

Wat omvat het strategisch recruitment advies van DomeinWerkt?

Ons advies omvat een grondige analyse van uw huidige wervingsstrategie, identificatie van verbeterpunten, job posting en advertentiebeheer, cv-screening, initiële interviews, en implementatiebegeleiding.

Voor wie is strategisch recruitment advies bedoeld?

Dit advies is ideaal voor organisaties die hun wervingsproces willen optimaliseren en verbeteren, ongeacht of ze een kleine start-up of een grote corporatie zijn. Het is vooral waardevol voor bedrijven die hun recruitmentactiviteiten naar een hoger niveau willen tillen.

Hoe snel kan ik resultaten verwachten van het strategisch recruitment advies?

De snelheid waarmee resultaten zichtbaar worden, hangt af van de complexiteit van de wervingsbehoeften en de snelheid van implementatie van de aanbevolen strategieën. Meestal zien klanten binnen enkele maanden significante verbeteringen. De verwachtingen worden met een planning van te voren gecommuniceerd.

Is het mogelijk om een eenmalig advies te krijgen zonder verdere verplichtingen?

Ja, wij bieden ook eenmalige adviesdiensten aan voor bedrijven die specifieke uitdagingen willen aanpakken zonder langdurige verplichtingen.

Hoe wordt de voortgang gemeten na het implementeren van het strategisch recruitment advies?

Wij stellen duidelijke KPI’s (Key Performance Indicators) en benchmarks op aan het begin van het traject. Voortgang wordt gemeten aan de hand van deze KPI’s, en we bieden regelmatige rapportages en evaluaties om successen en gebieden voor verdere verbetering te identificeren.

Maak kennis met Recruitment as a Service (RaaS)

Ons RaaS-abonnement neemt de complexiteit van recruitment uit handen en zorgt voor een gestroomlijnd en effectief wervingsproces. Met een initiële beoordeling van uw huidige strategie, een op maat gemaakt plan, en voortdurende ondersteuning, zorgen wij ervoor dat uw bedrijf altijd toegang heeft tot topkandidaten.

Bij DomeinWerkt optimaliseren we uw organisatie met gerichte werving en strategisch advies. Onze expertise in recruitment en talentacquisitie biedt u op maat gemaakte oplossingen.

Media

Copyright © 2024 DomeinWerkt | Werving & Advies.  Alle rechten voorbehouden.